Loading...

Bestuur ten Hove 2018-2019

Voorzitter

Hallo daar!

Mijn naam is Jonathan, ja laat ik maar direct met de deur in huis vallen, 24 jaar alweer en woon in ´t mooie Zwolle. Dit jaar mag ik voorzitter zijn van deze mooie vereniging! Daar ben ik dankbaar voor. Ik heb ontzettend veel aan Ichthus gehad en geef dit graag terug. In mijn tijd bij Ichthus ben ik gegroeid, heb ik veel mogen leren en nieuwe kanten van mijzelf ontdekt. Ik heb ontzettend zin in dit bestuursjaar. We zijn allemaal erg enthousiast en willen er voor gaan!

Goed, genoeg over mijn ervaringen. Je las dit stukje om wat te weten te komen over mij. Ik houd van leren en zoek vaak de uitdaging op. Naast mijn voorzitterschap ben ik het eerste half jaar aan het afstuderen en ik kan je vertellen dat dit een uitdaging is. Ik hoop dus mijn studie HBO-ICT Software Engineering aan het Windesheim af te ronden. Ik heb een brede interesse in techniek, als hobby klus ik graag en bouw ik alles van kleine meubeltjes tot hele kamer inrichtingen. Daarnaast houd ik me bezig met elektronica en als klein kind haalde ik al graag oude apparaten uit elkaar. Tegenwoordig priegel ik zelf graag wat in elkaar en vermaak ik mijzelf met allerlei projectjes. Naast al dit individualistische gedoe sta ik altijd open voor een goed gesprek, houd ik van speciaalbier en duik ik graag het bos in om te mountainbiken.

 

Kort nog even over mijn functie; als voorzitter leid ik ALV’s en BV’s, ondersteun ik mijn bestuursleden en houd ik overzicht binnen het Ichthusjaar. Goed om te weten is dat ik altijd open sta voor ideeën dus schiet me vooral even aan, ook als je wilt weten waar we mee bezig zijn.

 

Tot snel,

 

Jonathan

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Zwolle

voorzitter@ichthuszwolle.nl

 

 

 

 


Secretaris 

Heey hoi, 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Lees vooral verder en ik hoop dat we jou enthousiast kunnen maken voor Ichthus.

Mijn naam is Myrna Damstra en ben 20 jaar oud. Ik zit in het 4de jaar van de opleiding verpleegkunde, en ben dus ook bezig met afstuderen. Dingen die ik leuk vind om te doen zijn: lezen, sporten en met vrienden afspreken.

Ik ben momenteel derde jaars Ichthiaan. Tijdens mijn eerste intro-avond was ik echt superzenuwachtig. Ik zat in de trein naar een stad waar ik niet heel erg bekend was en naar mensen die ik totaal niet kende. Ik zat in de trein en dacht, waarom doe ik mezelf dit aan? Maar bij Ichthus gaan is een heel goede keus geweest voor mij geweest Ichthus heeft me geholpen om meer zelf vertrouwen te krijgen, mijn vrienden kring uit te breiden en te groeien in mijn geloof.

Omdat ik veel van Ichthus heb gekregen, wil ik ook graag wat teruggeven, en dat zal dit jaar zijn in de vorm van besturen.

Mijn taken als secretaris dit jaar zijn notuleren tijdens de ALV, mailtjes versturen naar de vereniging, bellen en post ontvangen. Of wel, ik onderhoud het contact met de vereniging en daarbuiten

Naast die taken ben ik ook bezig met het maken van de PIM, de kalender en de jaarplanning.

Ik wil er met jou en mijn bestuur een hartstikke leuk jaar van maken!

Met vriendelijke groetjes,

Myrna Damstra

Secretaris der C.S.V. Ichthus Zwolle. secretaris@Ichthuzwolle.nl  

 

 

 


Penningmeester

 

Hoi!

Leuk dat je de website bezoekt! Mijn naam is Rochelle Oosting en ik ben dit jaar penningmeester van deze leuke vereniging. Op dit moment volg ik de lerarenopleiding economie op Windesheim en ik zit in mijn derde jaar. Ik ben tweedejaars Ichthiaan en woon sinds dit jaar ook in Zwolle.

Mijn taak binnen het bestuur dit jaar is dus penningmeester Dit houdt in dat ik mij bezig houd met alle dingen die met geld te maken hebben. Ik regel de incasso’s, de gadgets en ik houd de boekhouding bij. Verder heb ik ook nog algemene bestuurstaken, wat ik ook erg leuk vind.

Ik heb gekozen voor Ichthus omdat het mij een gezellige vereniging leek waar je jezelf kan zijn. Dit is ook zeker waar! Je wordt echt geaccepteerd zoals je bent en dat is heel tof. Verder is Ichthus ook echt een plek waar je mensen om je heen hebt bij wie je altijd terecht kan maar ook waar heel veel gezelligheid is.
Kom gewoon een keertje langs zou ik zeggen. We vinden het superleuk om te laten zien wat voor toffe vereniging wij zijn!

Groetjes Rochelle

 

 

 


Intern vertegenwoordiger

Hee!

Wat leuk dat je aan het kijken bent op onze site! Ik hoop dat je net zo enthousiast wordt over onze vereniging, als dat ik dat ben! Mijn naam is Marit Reinders en zit in het derde jaar van de pabo, dit doe ik op Viaa.

Ik ben tweedejaars Ichthiaan en dit jaar mag ik de functie van Intern Coördinator vervullen. Dit houdt in dat ik mij vooral bezig houd met de commissies binnen de vereniging. Er worden iedere keer weer leuke activiteiten en weekenden georganiseerd en het is aan mij om te zorgen dat deze organisatie goed verloopt en dat de activiteiten goed op elkaar aansluiten.

Ik zou het super leuk vinden als je een keer langskomt op één van onze activiteiten. Dit zijn altijd gezellige avonden met afwisselende activiteiten, zoals thema-avonden, spelletjes, muziek en nog veel meer.

 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Marit Reinders

Intern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle

intern@ichthuszwolle.nl

 

 


Extern vertegenwoordiger

Gegroet medemens!
 

Hoe ik de gave heb gekregen om tekstjes te tikken, heb jij onder andere de gave gekregen om deze te lezen. Nu komt dit enorm goed (misschien wel perfect) uit, aangezien je het door mij geschreven stukje aan het lezen bent! Wat een heugelijke situatie.
 

De bedoeling is dat ik mijzelf, Thijs van Dam, voorstel in een kort stukje tekst. Echter weet ik helemaal niet of het je wel interesseert of ik ICT studeer op Hogeschool Windesheim, of dat ik het heerlijk vind om een end te hardlopen en te genieten van Gods prachtige schepping! Laat staan wat voor een ambitieuze rol ik vervul bij de prachtige studentenvereniging Ichthus Zwolle! Maar anders zal je dit stukje wel niet aan het lezen zijn, denk ik dan.
 

Een deel van mijn opleiding (wat de naam informatie- en communicatietechnologie al benoemt) is dat we ons bezighouden met de communicatie van informatie tussen verschillende systemen. De taak die ik uit mag voeren voor Ichthus Zwolle heeft hier ook mee te maken. Hoe communiceren we onze en Gods identiteit met andere verenigingen? Wat laten we daarvan zien aan de buitenwereld? Hoe gaan we dat in dit jaar uitvoeren? Dit jaar zal ik me, al genietend van de prachtige contacten en fuiven, met dit soort stukken en taken bezighouden. Want wat is het gaaf om lid te mogen zijn van deze prachtige vereniging, dat mag iedereen zien!
 

Tot onze volgende ontmoeting in dit prachtige universum, misschien wel in levende lijve.
 

Ajuu,

Thijs van Dam.

Extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Zwolle. 

extern@ichthuszwolle.nl